sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Alkukesän ja Juhannuksen tunnelmia [26.06.]

Niin se vain juhannuskin tuli ja meni. Alkukesä on mennyt meillä lähinnä tytön pesäpallotouhuissa, mutta koirienkin kanssa on ajeltu aina, kun se on ollut kelien puolesta mahdollista. Ráfi ja Fami eivät onneksi ole mitenkään herkkiä lämmön suhteen, joten kickbike lenkeillä on päästy käymään säännöllisesti lukuunottamatta yhden viikon +30 hellejaksoa. Silloin muuttipojat viihtyivät parhaiten sisällä viileällä laattalattialla makoillen.

Pahaksi onneksi Kiiminkiin kaivetaan kesän aikana kaukolämpöputkea ja meidän lenkkipolut ovat juuri tuolla aluella. Niinpä suurin osa lenkeistä on jouduttu tekemään asfaltilla ja se ei ole oikein tassuystävällinen maasto. Joten joku hyvä tossuviritelmä pitäisi koirien tassuihin kehittää - tähän mennessä ei ole löydetty mistään hyviä tossuja.

Heinäkuussa olisi tarkoitus käydä muutamassa näyttelyssä koirien kanssa, mutta kummallakin on karvanlähtö juuri nyt vaiheessa. Familla on menossa ohi ja Ráfilla on juuri alkamassa. Että saapa nähdä, miten näyttelyiden kanssa sitten lopulta käy. Osallistutaanko vai jääkö väliin.

Tässä muutamia kuvia Kuusamosta Juhannuksena 2011.