lauantai 5. helmikuuta 2011

Rekiretki [05.02.]

Ráfin ja Famin kanssa rekiretkellä Kuusamossa tammikuun lopussa.

perjantai 4. helmikuuta 2011

Talvi taittuu [04.02.]

Talvi on päässyt pitkälle ja kisakuume alkaa hiljalleen vallata mieltä. Siis koirien kuormanveto- ja valjakkokisat lähestyvät. Aluksi olisi tarkoitus osallistua ALMAn talvipäiville heti hiihtoloman alussa ja pari viikkoa siitä olisi Kiimingin perinteiset Aarnivalakiat. Reilut 400km ollaan koirien kanssa vetotreenejä tehty, vaikka välillä on isäntä ollut parin viikon tauollakin selän saadessa tällin potkuriajelulla metsässä.

Emäntä on pitänyt huolta koirien liikunnasta isännän maatessa selkä kipeänä sohvalla. Pitkiä kävelylenkkejä ja metsäseikkailuja on kuulunut päivittäiseen ohjelmaan. Nyt ollaan taas päästy ajelemaan reellä kotimaisemissakin. Pihasta pääsee itsetekemälle uralle, mutta melkoista ummessa puskemista se on, mutta siinäpä ne koirilla voimat kasvaa;-) Famista on tullut jo melkein isänsä kokoinen jässikkä ja voimaakin alkaa olla sen verran, että kaksistaan kävelyttäminen liukkaalla talvikelillä on jo huomattavasti haasteellisempaa.

Pesisrintamalla on myös pientä toimintaa. Nykyisin isäntä toimii KiimU:n F-tyttöjen joukkueenjohtajana ja täydentää niillä toimilla muutenkin vähäksi jäävää vapaa-aikaansa. Nuori, mutta innokas joukkue on kasassa, nyt siis vaan kovaa harjoitusta ja kesän pelejä odottelemaan. Perheen juniorikin on innostunut pesiksestä niin, että haluaa harva se ilta lyödä palloa pesismailalla ja joukkueen lukkariksi valittu isosisko saa tietysti silloin toimia kiinniottajana ;-)