sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Syystreenit Hilikkulassa [26.09.]

Lähdimme ensimmäistä kertaa mukaan Hilikkulan perinteisiin syystreeneihin. Viikonloppu piti sisällään juuri sitä, mitä haimmekin eli vetohommia, rentoa yhdessäoloa, saunomista, koirista ja vetoharrastuksesta juttelemista jne... Perjantain ja lauantain jatkunut vesisade ei kovin paljoa menoa hillinnyt, mutta sen verran märkää ja kylmää oli, että koirat pääsivät yöksi autoon nukkumaan. Sunnuntaina olikin sitten aurinkoinen, hieno syyssää.

Ráfi ja Fami jaksoivat hienosti ja intoa olisi ollut välillä jopa kovempaankin vauhtiin. Tärkeintä antia oli kuitenkin se, että pojat käyttäytyivät erittäin hienosti muiden n. 50 malamuutin seurassa. Osa lenkeistä tehtiin koko porukalla letkassa ajellen, osa lenkeistä tehtiin pienemmällä porukalla. Ráfilla ja Familla tuli viikonlopun aikana 15 kilometriä kick biken vetoa! Nyt on edessä olevat lepopäivät ansaittu =D

Kiitoksia kaikille Hilikkulassa mukana olleille konkareille, kun otitte meidät keltanokat niin hyvin mukaan porukkaan!

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Syksyn kuulumisia [15.09.]

Jos kaikki menisi niinkuin Strömsössä, niin olisimme juuri tällä hetkellä virittelemässä leiriä metsään jossain päin Sallaa. Mutta ei kun ei. Tämän syksyn vaellussuunnitelmat menivät enemmän kuin puihin uskomattoman epäonnisten sattumien vuoksi. Mutta onhan tässä syksyä jäljellä, että ei se kirves ole vielä lentänyt lopullisesti sinne kuuluisaan kaivoon.

Koirien kanssa on päästy kivasti liikkeelle. Kickbiken veto tuntuu olevan myös Famille mieluista puuhaa ja vetokaverin ilmaantuminen on antanut Ráfille rutkasti lisää vauhtia. Voimaa ja kestävyyttähän pojassa on aina ollutkin riittävästi. Saapa nähdä, millainen pari tuosta oikein tuleekaan, kunhan Fami tuosta vielä kasvaa ja voimistuu. Toistaiseksi näyttää kumminkin hienolta.