maanantai 25. toukokuuta 2009

Kesälomaa odotellessa [25.05.]


Pihahommia, pesistä ja eka koiranäyttely

Kevät on edennyt jo kesäksi ja pihahommat ovat täydessä käynnissä. Laajennamme hieman sivupihan laatoitusta, koska siinä paljon aikaa viettävät koiramme ovat saaneet nurmikon muuttumaan mullaksi. Myös jonkin verran kukkaistutuksia on tulossa sekä parin pensaan siirto, koska rakkaat koiramme ovat ne nykyisiltä paikoilta syöneet lähes olemattomiin.

Pesiskausikin on virallisesti aloitettu ja ensimmäiset sarjapelit ovat KiimU:n F-tytöilläkin olleet. Hienosti on tyttöjen pelit menneetkin, sillä kaksi ensimmäistä sarjapeliä on voitettu, sekä harjoituspeli KiimU:n G-poikia vastaan. Mirka saikin toisessa pelissä 2. parhaan pelaajan pokaalin. Seuraavat sarjapelit ovatkin sitten vieraspelejä Simossa ja Tyrnävällä. Toivotaan tytöille onnea peleihin.

Rafin ensimmäinen koiranäyttely oli Rafin syntymäseudulla Keminmaalla 23.5.2009. Näyttelyyn suuntasimme koko Saapunkiteamin voimin. Näyttelyssä meitä onneksemme avusti vahvalla kokemuksellaan Rafin kasvattaja. SUURKIITOS Susannalle, kun kierrätit Rafia kehässä NUO EH/1 arvoisesti! Onnittelut Susannalle hienosta menestyksestä myös oman "Lunansa" kanssa (AVO ERI/1, PN1, SERT ja ROP)!!