torstai 16. huhtikuuta 2009

Kesää kohti [16.4.]

Viimeiset hiihtolenkit ja pyöräilykauden avaus

Jaaha, alkaisi ensimmäinen talvi Rafin kanssa olla ohitse. Toiveikkaina kumminkin jätettiin sukset pääsiäislomalla mökille Kuusamoon - jospa viikon päästä päästäisiin siellä vielä hiihtolenkille.

Kävimme tosiaan maaliskuussa katsomassa Kiimingin Aarnivalakioita ja kipinä päästä Rafin kanssa kokeilemaan reen vetoa iski välittömästi. Tämä talvi on mennyt treenaillessa kevyesti potkurin-, autonrenkaan- ja rattiskanvetoa. Ensi talvena meillä on sitten toivottavasti jo oma reki ja päästään treenailemaan sillä.

Kevään aikana ollaan käyty hiihtelemässä pääasiassa Kuusamon loistavilla laduilla. Rafi on tietenkin ollut aina mukana ja vetänyt vuoronperään jokaista hiihtäjää. Siinä hikihatussa perässä hiihtäessä on käynyt mielessä ajatus toisesta koirasta :) Rocky-pappaa kun ei enää hiihtolenkeillä ole voinut pitää mukana.

Tässä vielä videopätkä Kapustavaaran hiihtoreissulta.

Näyttelyharkkoja ja serenaadeja = )

Kevään ja kesän aikana aiotaan osallistua Rafin kanssa pariinkin koiranäyttelyyn. Sitä ollaan kotioloissa treenailtu, kun ei noihin mätsäreihin olla millään ehditty/keretty/viitsitty lähteä. Muuten menee jo kohtuudella, mutta nätti ravaaminen näyttelyhihnan päässä ei kuulu Rafin vahvimpiin puoliin. Jätkä kyllä liikkuu omistajan määräämässä tahdissa, mutta eteneminen on enemmänkin sellaista "neljän tassun tasajalkaloikkimista"... : ) Siinä siis vielä petrattavaa.

Rafin pää oli viikon verran ihan sekaisin, kun naapurin iki-ihanalla Ira-neidillä oli juoksu. Rafi oli sitä mieltä, että rakkausserenaadien ulvonta 24/7 kuuluu asiaan. Onneksi aktiiviviikonloppu mökillä rauhoitti pojan pään ja ulinat loppuivat siihen.

Perheen kuopus eli pikku-Miska on kasvanut kovaa vauhtia ja ottaa ensimmäisiä kontakteja koiriin. Rocky-pappa ei kovin paljoa vauvaa kiinnosta, mutta Rafia pitää jo vähän tunnustella. Rafi suhtautuu vauvaan rauhallisesti, saapa nähdä mitä sitten, kun vauva lähtee omin avuin liikkeelle ; )